Dörrar & fönster

Vi har valt att arbeta med TF Osbydörren och Swedoor som leverantörer av dörrar och fönster. Detta för att de är bäst på marknaden. Deras högkvalitativa produkter kombinerat med vårt hantverk blir en oslagbar kombination. Välkommen att kontakta oss för konsultation och offert!


 

Dörrar

Våra ytterdörrar tillverkas enligt gammal tradition i vårt snickeri. Mycket tid och känsla ligger bakom det genuina och skickliga hantverk som gör våra dörrar unika. Våra dörrar passar i de flesta miljöer och flertalet av dem går även att få i teak och ek, två mycket vackra och tåliga träslag.

Fönster

Fönster har vi marknadsfört och sålt under en mängd av år och vi vet att det krävs både kunskap och lång erfarenhet när det gäller att välja rätt fönster åt våra kunder.  Oavsett om det gäller privata hem, hyres- eller industrifastigheter så hittar du garanterat fönstret hos oss.

Dörrar

Swedoor erbjuder ett heltäckande sortiment av ytterdörrar. Oavsett om det gäller moderna ytterdörrar, traditionella ytterdörrar,  ytterdörrar med glas eller ytterdörrar med olika funktionskrav - i sortimentet finns ytterdörrar för de flesta behov oavsett om det är en förrådsytterdörr eller ett pampigt entreparti.